Хотел Балкан

 
Обява
Контакт
Карта
Сподели
Местоположение на обекта
Град / Село:
Chiflik
Основни данни за обекта/обявата
Заглавие:
Хотел Балкан
Тип обект:
Хотели
Подробна информация
Подробна информация и текстово описание:
Хотел "Балкан" - с. Чифлик се намира на 15 км югазападно от Троян, в подножието на уникалния връх Козя стена.
Селото е разположено по най-горното поречие на р.Бели Осъм сред гъсти гори и живописен ландшафт с алпийски характер.
Курортен комплекс "Чифлика" е привлекателен за туристите заради минералните извори, които извират от недрата на планината с изключително мощен дебит от 3 000 л/мин и температура 52°С. Водата е подходяща за проблеми на опорно-двигателната система, на дихателните органи, при неврологични, урологични, гинекологични и стомашно-чревни заболявания.
При проявен интерес, опитни планински водачи са тези, които могат да покажат най-дивните прелести на планината.
Може да се организира превоз и да се наеме ски учител за скиори и сноубордисти от всички нива. Уроците се провеждат на хижа Плевен, намираща се в подножието на исполина Северен Джендем. Районът на с.Чифлик е подходящ за лов,  риболов, конна езда. В близост се намират известните Троянски и Зелениковски манастири, както и историческия Троянски проход.

Курортът разполага с хотелска част ( 59  двойни стаи и 8 апартамента ), ресторант, конферентна зала, минерален басейн и плаж, спа център с множество възможности за балнеолечение и физиотерапия.
Ресторантът е на две нива, със 160 седящи места. Подходящ е както за семейни празненства, така и за всякакъв вид бизнес мероприятия. В стилната му обстановка посетителите могат да се насладят на богат асортимент ястия от националната и интернационалната кухня. Главният готвач е на разположението на гостите за да задоволи всеки индивидуален кулинарен каприз. Доброто настроение е гарантирано благодарение на виртуозните изпълнители от оркестър "БАЛКАН" .
СПА-центърът предлага всички удобства включващи сауна, парна баня, турска баня, топило. Рехабилитатори с дългогодишна практика се грижат за пълната релаксация и възстановяване и на най-изтощеното тяло.
Хотелът се намира в известния с минералните си горещи извори курортен комплекс Чифлика. Той привлича хора както от България, така и от чужбина,  не само за отдих, но и за лечение. Външният басейн и джакузито са с гореща минерална вода доведена директно от извора. Те се ползват напълно безплатно от гостите на хотела. Невероятна е гледката на къпещи се хора в горещия минерален басейн, обграден със снежни преспи!
Контактна информация за обекта
Име:
Хотел Балкан
Телефон:
359 670 62222
Телефон:
359 670 64488
GSM:
359 885 000222
GSM:
359 885 000111
E-mail:
Хотел Балкан(Balkan Hotel)
Хотел Балкан(Balkan Hotel)
Контакт с лицето
Име *
E-mail *
Тел.
Съобщение *
Анти СПАМ код *
Click on the image to refresh the captcha.
Отмени
Име:
Хотел Балкан(Balkan Hotel)
Име:
Хотел Балкан(Balkan Hotel)
Тел.:
359 670 62222, 359 670 64488
Населено място:
Чифлик(Chiflik)
Името на вашия приятел *
Email адреса на вашия приятел *
Вашето име
Вашият E-mail
Съобщение *
Анти СПАМ код *
Click on the image to refresh the captcha.