Апартаменти Велека

 
Listing
Owner
Map
Tell a Friend
Location
City:
Поморие
Address:
улица Велека 4
Common
Title:
Апартаменти Велека
Property Type:
Apartments
Price per night for:
Apartment
Price:
60.00 BGN
Property Features
Property Features:
Garage, Two bedrooms, Microwave, Seasonal, Elevator, Hair-drier, Washing machine, Internet, Kitchen, Balcony, Refrigerator, Air-conditioner, TV, Toilet & bathroom in room
Additional information
Studio (numbers):
1
Apartment with 1 bedroom (number):
2
Apartment with 2 bedrooms (number):
1
Additional information:
Отлични условия за отдих и почивка в чисто нови и функционално мебелирани апартаменти, в жилищна сграда с асансьор, разположена в старата част на град Поморие, непосредствено срещу санаториума за калолечение,само на 3 минути от плажа и в непосредствена близост до центъра на града. Възможно е да правите процедури в санаториума за калолечение и да бъдете наши гости.
Предлагаме 5 апартамента, които се намират на 2-ри, 3-ти и 5-ти етаж над партера в жилищната сграда.
Апартамент №1 -/максимум 2+2 човека/ е разположен на 58 кв.м на втори жилищен етаж. В услуга на гостите е дневна с кухненски кът, спалня с двойно легло, баня-тоалетна с душ-кабина, балкон с маса и столове, климатик във всяка стая, кабелна телевизия и безплатен интернет. В хола са на разположение две ъглови легла. Кухнята е напълно оборудвана, с двоен котлон, хладилник, микровълнова фурна, кухненска посуда, електрическа кана, маса и столове, перална машина.
Апартамент №2-студио-/максимум 3 човека/ е разположен на 43 кв.м на втори жилищен етаж. В услуга на гостите е дневна с кухненски кът, спалня с двойно легло,единично легло, баня-тоалетна с душ-кабина, тераса с маса и столове, климатик във всяка стая, телевизор и безплатен интернет. Кухнята е напълно оборудвана, с двоен котлон, хладилник, микровълнова фурна, кухненска посуда, електрическа кана, маса и столове, перална машина.
Апартамент №3 -/максимум 2+2 човека/ е разположен на 57 кв.м на трети жилищен етаж. В услуга на гостите е дневна с кухненски кът, спалня с двойно легло, баня-тоалетна с душ-кабина, тераса с маса и столове, климатик във всяка стая, телевизор и безплатен интернет. В хола са на разположение две ъглови легла. Кухнята е напълно оборудвана, с двоен котлон, микровълнова фурна, кухненска посуда, електрическа кана, хладилник, маса и столове, перална машина.
Апартамент №4 -/максимум 2+2 човека/ е разположен на 56 кв.м на четвърти жилищен етаж. В услуга на гостите е дневна с кухненски кът, спалня с двойно легло, баня-тоалетна с душ-кабина, тераса с маса и столове, климатик във всяка стая, телевизор и безплатен интернет. В хола са на разположение две ъглови легла. Кухнята е напълно оборудвана, с двоен котлон, микровълнова фурна, кухненска посуда, електрическа кана, хладилник, маса и столове, перална машина.
Апартамент №5 -/максимум 4+2 човека/ е разположен на 73 кв.м на пети жилищен етаж. В услуга на гостите е дневна с кухненски кът, две спални с двойно легло, баня-тоалетна с душ-кабина, две тераси, климатик във всяка стая, телевизор и безплатен интернет. В хола са на разположение две единични легла. Кухнята е напълно оборудвана, с двоен котлон, микровълнова фурна, кухненска посуда, електрическа кана, хладилник, маса и столове, перална машина.
Contact information
First Name:
Апартаменти Велека
Last Name:
Ташева
Mobile:
+359 889 510 314
E-mail:
Станка(Stanka) Ташева(Tasheva)
Станка(Stanka) Ташева(Tasheva)
Contact the Owner
Name *
E-mail *
Phone
Message *
Captcha *
Click on the image to refresh the captcha.
Cancel
Name:
Станка(Stanka) Ташева(Tasheva)
E-mail:
First Name:
Станка(Stanka)
Last Name:
Ташева(Tasheva)
Phone:
359 889 510 314
City:
Поморие(Pomorie)
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Your Name
Your E-mail
Message *
Captcha *
Click on the image to refresh the captcha.